Feb 18, 2011

Introducing Melbourne

Melbourne er virkelig flot med en masse flot arkitektur. Da vi trådte ud af lufthavnen var det 25 grader, og på trods af en masse regnvejr og skyer, har vi også mærket solen og en konstant sommervarme. Dagen stod på rundtur i The Art Gallery Of Victoria, lidt dasen på Federation Square, rundt i byen med City Circle Tram (byen er fyldt med sporvogne) og gåtur langs promenaden.


Som sagt er Melbourne en flot flot by, med en masse flot arkitektur. Første dag var præget af godt humør trods massivt jetlag og en masse solskin. Ovenover er et billede fra Federation Square. Kirken der kan ses er St. Pauls Cathedral. 


Min evige kærlighed til Starbucks fortsætter. Turens første besøg udløste ubeskrivelig glæde og var virkelig en lifesaver på en jetlag-dag. Haps haps haps. Melbourne kendt for byen hvor de bedste baristaer kæmper om de mange mange kaffe-elskende indbyggere - sounds good to me!
Billedet er taget i hallen til Art Gallery Of Victoria, endnu en avanceret arkitektonisk flot bygning.

Byen er præget af mange flotte arkitektoniske broer, skyskrabere, parker og flotte promenader. En virkelig virkelig flot by - man kan næsten ikke sige det nok gange!

1 comment:

  1. Wow, super fede billeder - krums I wish I was there. Take an extra cup of coffe for me - Have a great time. :-) Marianne (København)

    ReplyDelete