Feb 23, 2011

I'm in Sydney and how she shines like a star!

Hun er sgu ret flot, hende Sydney. Jeg bor i Kirribilli, som er uptown/north Sydney hos John og Ulrike, to gode venner, som passer godt på mig. Jeg bor med en fantastisk flot udsigt til havnen, med pool i baghaven og med søde mennesker. Mere kan jeg vel ikke bede om. Nok har jeg ikke set meget af byen endnu, men af det jeg har set indtil videre, har jeg kun at sige: Jeg er solgt. Hvordan skal jeg nogensinde kunne forlade denne by igen?


This is my view.

Som I kan se, er der en del skyer over havnen, hvilket der har været de seneste dage oven på en hedebølge. I dag har solen dog været meget fremme, og skulle gerne være fremme resten af ugen, med peak på søndag/mandag på op til 40 graders varme. Mums

these two motherf...i mean ladies, woke me up by 6am, apparently because it is some kind of historical thing that both the Queen Elisabeth and Queen Mary are in Sydney together or something like that. I don't know, the Australians make a big fuzz about it, I guess it's cool then :-) 

Elsker ret meget mit køkken, nok mest pga. udsigten, som giver enhver lyst til at lave mad - og dem som kender mig bare en smule ved også at det både er en sjælden ting og en dårlig idé.

This foxy gal holder mig vågen fra morgenstund, jeg er ret meget forelsket i den. Det skal også ses, at ikke en eneste starbucks er spottet i Sydney endnu.

Dette er mit værelse.

Og dette er udsigten fra min altan, til North Sydney


livin the good life!1 comment:

  1. Så bliv, søde.... :-)
    - nåe ja, måske skal du lige returnere for en kort bemærkning og fikse din eksamen.... IDA

    ReplyDelete